Online Training 

crypto veilig bewaren

Leer in 7 lessen alles over hoe je jouw crypto veilig kunt bewaren in een hardware wallet én software wallet.

N

inclusief video’s, samenvattingen én handige links

N

Volg de training online in je eigen tempo

Bonus
N

Online Training Veilige online omgeving creëren

Nu voor 49,-

Keer gekocht

Sterren beoordeling

Lessen

Ervaringen

Dankzij deze training van Serena kon ik stap voor stap mijn crypto veilig overzetten. Ik hoefde niet meer alles zelf uit te zoeken. Ik kon gewoon alles stap voor stap uitvoeren en had daardoor ontzettend veel rust en vertrouwen in het proces. Dankjewel Serena!

– Christel –

Inhoud  van deze training

Training - Crypto veilig bewaren

1.1 Wat is een hardware wallet

1.2 Ledger Nano X installeren

1.3 Ledger Live app instellen

1.4 Ledger koppelen aan een 3rd party wallet

1.5 Een software wallet aanmaken

1.6 Crypto overmaken van Binance naar Ledger

1.7 Crypto overmaken van Bitvavo naar Ledger

Bonus Training - Veilige online omgeving creëren

1.1 Accounts beveiligen

1.2 Veilig online chatten

2.3 Veilig online internetten

Belangrijk om te weten
N

Om deze training te kunnen volgen heb je een Ledger Nano S of Ledger Nano X nodig. Wat is het belangrijkste verschil? De Ledger Nano X heeft bluetooth en is daardoor ook op je mobiel onderweg te gebruiken in combinatie met de Live app. Daarnaast werkt de Ledger Nano S met de Live app niet op iphones. De Ledger Nano S is echter wel een stuk goedkoper.

N

Niet alle crypto’s kun je direct vanuit de Ledger live app met je Ledger beheren. Hiervoor heb je soms ook een 3rd-party wallet nodig. Dit wordt ook uitgelegd in deze training.

N

Deze training is alleen voor jou geschikt als je al een Bitvavo en / of Binance account hebt.

N

Ik geef geen financieel advies. Ik laat je middels deze Training zien hoe platformen en systemen werken, zodat je met deze kennis zelf verantwoordelijkheid kunt nemen over jouw crypto.

Even een Bewustwordings  momentje

Even een Bewustwordings  momentje

Wist je dat…

M

jouw crypto op een crypto beurs niet écht van jou is

M

een crypto beurs net zoals een bank jouw crypto uitleent

M

je jouw crypto kwijt bent als een crypto beurs failliet gaat

M

crypto bewaren op een crypto beurs op eigen risico is

M

crypto beurzen ook hardware wallets adviseren als je niet actief handelt

Crypto beurzen zijn vaak gebruiksvriendelijk, makkelijk en toegankelijk. Het is daarom verleidelijk om je crypto te kopen op een crypto beurs en je crypto daarop te laten bewaren.

Ook al beweren veel crypto beurzen dat je crypto bij hun écht veilig is. Kun je daar nooit 100% op vertrouwen. Waarom niet? Omdat ze net zoals banken jouw crypto uitlenen. En zodra die leningen én rentes niet meer kunnen worden terugbetaald. Raakt een crypto beurs in de problemen.

Wanneer dan in de media uitlekt dat een crypto beurs geld problemen heeft vanwege openstaande leningen. Raken de klanten die hun crypto op de betreffende crypto beurs in paniek en halen massaal hun crypto er vanaf. Ook wel bekend als bankrun. Ben je op tijd? Dan heb je vaak nog net mazzel. Maar vaak ben je al te laat als het in het nieuws is.

Het is daarom heel belangrijk om jouw crypto in een hardware wallet én indien nodig in een software wallet te bewaren. Omdat alleen dan niemand anders bij jouw crypto kan. Jij bent de volledige eigenaar van jouw crypto.

“Not your keys, not your crypto. Without owning your keys, you are not really in control of your coins.”

– Andreas antonopoulos –

Blijf je afwachten of kom je in Actie

Blijf je afwachten of kom je in Actie

Je weet dat het onrustig is op de crypto markt. De berichten over dat verschillende crypto beurzen failliet zijn gegaan is je ook niet ontgaan.

Het voelt niet prettig om je crypto’s op die crypto beurs te bewaren, maar je hebt geen idee wat je dan moet doen. Toch maar alles verkopen en omwisselen naar Euro’s? Ook al wordt de Euro steeds minder waard.

Je hebt wel eens iets vaag gehoord over hardware wallets. Dat het beter is om je crypto daarmee te bewaren. Je hebt alleen geen idee wat het is. Hoe kom je eraan? Hoe werkt zoiets? En kan ik dat wel? Vraag je jezelf wel eens af.

Omdat je voor jouw gevoel niet zo technisch bent en ook geen idee hebt wat je nou eigenlijk aan het doen bent met je crypto blijf je maar uitstellen.

Maar is dat wel verstandig? Wat nou als ik je stap voor stap door het hele proces begeleidt met deze online training. In 7 lessen heb je het geregeld. En als je eenmaal klaar bent, zul je echt verbaasd zijn dat dit je gewoon zelf is gelukt!

Hoe houdt je jouw crypto Veilig

Er is eigenlijk maar 1 manier waarop je jouw crypto veilig kunt houden en dat is met een hardware wallet. Een hardware wallet lijkt op een USB stick, maar werkt heel anders. Met een hardware wallet bewaar je de codes offline, zodat niemand erbij kan. Het is zelfs zo goed beveiligd dat hackers er heel moeilijk bij kunnen komen. Ook geen bank of overheid kan de toegang tot jouw account blokkeren.

Jouw crypto zelf wordt in een digitale kluis op de Blockchain bewaard. De codes om toegang te krijgen tot jouw crypto worden offline in een hardware wallet bewaard.

Waarom deze training

Als je niet weet wat je doet is de kans groot dat je alsnog jouw crypto kwijtraakt. Er komt veel technische kennis bij kijken om je crypto zelf te kunnen beheren. Het is niet moeilijk, maar het is wel ontzettend belangrijk dat je weet hoe het werkt.

Met een hardware wallet werk je per crypto met verschillende rekeningen. Waarbij je ook nog dient te letten op de verschillende netwerken waarop transacties kunnen worden gemaakt. Als je niet de juiste rekening gebruikt voor een specifiek netwerk kun je jouw crypto kwijtraken.

Maak je een fout… dan is dat dus vaak onherstelbaar.

Een kleine impressie van de inhoud.

“You give up your legal rights when you keep your crypto on an exchange. Take your crypto off exchanges now.”

– Bitcoin Magazine –

“You give up your legal rights when you keep your crypto on an exchange. Take your crypto off exchanges now.”

– Bitcoin Magazine –

wat is mijn    Drive

wat is mijn    Drive

Ik ben Serena en sinds 2018 actief met investeringen in cryptocurrencies, nft’s en goud. Als autodidact heb ik het investeren in crypto mij volledig eigen gemaakt.

Na het behalen van een reeks winstgevende successen besloot ik om directe familie en vrienden te leren hoe zij ook succesvol konden investeren in crypto. Want ik gun iedereen deze mooie kans op meer financiële ruimte. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat steeds meer mensen aan mij vroegen of ik hen ook op weg kon helpen. Zo is dit uiteindelijk een onderdeel van mijn bedrijf geworden.

Nu is de situatie in de cryptowereld helaas wat onrustig en is je crypto niet meer veilig op een cryptobeurs. Omdat ik al meerdere keren heb zien gebeuren hoe mensen hun geld volledig zijn kwijt geraakt. Heb ik besloten om een speciale Mini Training te maken om zo veel mogelijk mensen snel en makkelijk te kunnen helpen hun crypto veilig te stellen.

Vind je het spannend om dit alleen te doen? Dan kan ik je ook met een 1 op 1 online sessie van ca. 1,5 uur op weg helpen voor € 135,- (incl. BTW). Neem hiervoor contact met mij op via Whatsapp.

Stel jouw crypto Veilig

Er komt steeds meer naar buiten over cryptobeurzen die de tegoeden van klanten uitlenen en financieel in de problemen raken. Heb je jouw crypto nog op een cryptobeurs staan? Wees je er dan van bewust dat je jouw crypto kwijt bent, zodra de cryptobeurs failliet raakt. Men zegt niet voor niets “Not your crypto, not your coins”.

Zodra er een bankrun ontstaat bij een cryptobeurs bestaat er een kans dat ze de toegang tot jouw account én opnames blokkeren. Onderneem daarom nu actie en stel jouw crypto veilig voordat het te laat is.

Ik weet dat het spannend is. Dat je moeite hebt om je er toe te zetten. Omdat het niet echt je ding is om hier mee bezig te zijn. Met deze Mini Training help ik je stap voor stap op weg. Dat bespaart je een hoop uitzoek werk én tijd!

Hey!

Er liggen nog items in je winkelwagen. Komt het even niet uit? Vul dan hieronder je email in. Dan kun je op een later moment je bestelling afronden. Super handig toch!