Ervaringen van Members

“Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn klanten.
Daarom worden er geen volledige namen vermeld en indien gewenst anoniem getoond.”

“Hoe bouw je vermogen op? Waar moet ik dan beginnen? Hoe doe ik dat op een veilige manier? En als ik dat met crypto wil opbouwen, welke crypto is dan het beste? En hoe weet ik in hémelsnaam wanneer ik welke coin moet kopen? 

Voordat ik de cursus bij Serena heb gedaan had ik zo veel vragen dat het me verlamde en ik daarom niets deed. Serena bracht licht in de duisternis en maakte me wegwijs in het woud van crypto.

Serena heeft een cursus ontwikkeld waarbij ze je alles stap voor stap uitlegt op een manier dat iedere leek het begrijpt. Zo wist ik precies wat ik moest doen en wanneer. Naast haar cursus heb ik ook coaching van haar gehad, zodat we samen dieper op de stof en de technische analyses konden ingaan. Nu kijk ik ernaar uit om te investeren. Ik weet op welke platformen ik het beste kan zijn, welke portfolio het beste bij mij en mijn doelen past en wat ik moet doen als de markt fluctueert.

Esther

“Als je wilt leren over crypto en alles daarom heen en je dat ook wat spannend vindt, dan is Serena de persoon waarbij je moet zijn!

Ze is super deskundig maar weet ook in kleine stappen uitleg te geven over welke stappen je moet zetten en support je daarbij op een enthousiaste manier. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen en begint investeren een super leuk proces te worden!

Ik heb Serena ervaren als een uiterst deskundig persoon die weet aan te sluiten bij het niveau waar jij op zit. Ze creëert een vertrouwde sfeer waardoor het gemakkelijk is om je kwetsbaar op te stellen in je leerproces. Ze daagt je uit om zelf stappen te zetten en moedigt je daarbij aan zodat je in een fijne leermodus raakt.

Kortom ik kan iedereen aanbevelen om met Serena te gaan samenwerken!”

Annelies

“De coachingsessies van Serena zijn een absolute aanrader voor wanneer je zelfstandig bezig wilt met het investeren in cryptocurrency. Ze weet de stof helder uit te leggen, geeft duidelijke feedback en denkt met je mee. Serena neemt alle tijd voor het beantwoorden van vragen, het bekijken van je zelfgemaakte technische analyses en is daarnaast ook eerlijk en realistisch in haar adviezen.

Ik weet nu wat ik aan het doen ben en wat logische vervolgacties kunnen zijn. Het is zaak om nu veel te blijven oefenen, maar met het materiaal van Serena weet ik zeker dat het gaat lukken.”

Sabrina

“Serena heb ik ontmoet toen mijn nieuwsgierigheid naar het investeren in crypto’s net was aangewakkerd. Ik had mijn eerste coins gekocht, maar vervolgens had ik geen idee hoe ik verder kon gaan. In welke projecten kan ik investeren? Hoe bouw ik een goed portfolio op? En wanneer is het slim te verkopen? 

Serena heeft het talent om je op een hele aardige en toegankelijke manier de uitleg te geven die aansluit bij de kennis die je hebt.

Ze nam mij als beginner serieus en leerde me om veelgebruikte termen in de crypto wereld te begrijpen, gaf uitleg rondom veiligheid en een basis waarmee ik technische analyses kon maken.

Hierdoor snapte ik beter wat ik aan het doen was en ontstonden er voor mij nieuwe en vooral meer bewuste overwegingen. Door de begeleiding van Serena ben ik het steeds leuker gaan vinden om met crypto’s bezig te zijn. Alle nieuwe vragen die op mijn pad komen kan ik aan Serena voorleggen en ik weet dat ze me altijd een stap verder brengt! 

De vrolijke, professionele en vriendelijke hulp van Serena kan ik iedereen aanbevelen!

Wietske

Serena is een fantastische support wanneer je meer crypto ervaring wilt opdoen. Ze heeft mij geholpen om alles stapje voor stapje onder de knie te krijgen.

Ze is mega enthousiast en moedigt je vooral ook aan om alles zelf te leren, zodat je daarna ook zelfstandig en onafhankelijk vooruit kan. Een absolute aanrader”

Janneke

Investeren in crypto’s, nft’s en goud kan best spannend zijn. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen, welke bronnen betrouwbaar zijn en wie ik kon vertrouwen.

Het lijkt soms net het wilde westen. Dan is het best fijn als iemand met ervaring je stap voor stap op weg wilt helpen. Én het is helemaal geruststellend te weten dat je altijd een back-up hebt bij wie je met al je vragen terecht kunt.”

Anoniem

Nadat ik zelf een beetje was vastgelopen in een voorzichtig begin met crypto-beleggen, heeft Serena mij weer op gang geholpen door mij de kennis te geven die ik nodig had om weloverwogen beslissingen te nemen in deze voor mij eerder soms verwarrende markt.  

Haar cursus en vooral de persoonlijke sessies hebben mij erg geholpen door de mogelijkheden overzichtelijk te maken. De geleerde vaardigheden helpen me van deze mogelijkheden gebruik te maken op een manier die zowel doordacht is als veilig.”

Hidde

“Al enige tijd speelde ik met het idee om te gaan investeren in Crypto, maar wist ik niet waar te beginnen en bij het horen van alle crypto termen werd het nog meer abracadabra en de drempel om te starten alleen maar hoger.

De kracht van de cursus Investeren in crypto, nft’s en goud is dat Serena hier in Jip en Janneke taal helder uitlegt hoe de crypto wereld eruit ziet en op welke wijze je het kunt gaan gebruiken. Hierbij doet ze geen loze beloftes, maar laat ze je op een praktische manier zelf ontdekken welke strategie bij jou past. Daarnaast staat ze altijd klaar om je vragen te beantwoorden en deelt ze al haar kennis.

Voor iedereen die onbekend is met crypto is dit een must have om stap voor stap je eigen weg in de crypto wereld te ontdekken.

Dennis

“Overweeg je om te gaan investeren in Crypto? Vraag je je af of je de crypto boot hebt gemist?

Of je nou met veel of weinig inleg wilt beginnen, Serena legt op een hele duidelijke manier uit hoe iedereen in crypto kan investeren.

Wat ik erg waardeer ik aan haar aanpak, is haar kennis, haar betrouwbaarheid en vooral haar algehele aanpak ten opzichte van de markt. 

Ze stimuleert je om goed na te gaan waar, hoe en wanneer je kunt investeren. Hierbij gaat ze niet voor de snelle risicovolle winsten, maar vooral voor de winst op de lange termijn.

Echt een aanrader!”

Lourens

“Serena neemt je mee in de, voor velen, nieuwe wereld van de crypto. Als je geen ervaring hebt en door de bomen het bos niet ziet. Dan ben je bij Serena aan het goede adres! Ze predikt niet alleen, maar maakt het zelf ook waar. Zeker als je je zuurverdiende geld wilt beschermen kan Serena je goed op weg helpen.”

Anoniem

Ik heb Serena leren kennen via een vriendin, nadat ik aangaf met crypto aan de slag te willen gaan.

Direct viel me op wat een onderzoek Serena heeft gedaan, dat ze op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en dus over enorm veel kennis beschikt.

Wat ik mooi vind aan Serena is dat ze op een rustige, open en eenvoudige manier kan uitleggen wat iets betekent en wat er allemaal speelt.

Geen snelle, schimmige, opdringerige wereld…..integendeel. Vanuit transparantie, rust en vertrouwen helpt Serena jou verder.

Ze stimuleert vooral om zelf onderzoek te doen, om er mee aan de slag te gaan, om zo jouw eigen financiële vrijheid te creëren, een echte aanrader voor wie serieus met crypto aan de slag wil.

Ruud

Hey!

Er liggen nog items in je winkelwagen. Komt het even niet uit? Vul dan hieronder je email in. Dan kun je op een later moment je bestelling afronden. Super handig toch!