Disclaimer Soul Roadmap

De eenmanszaak Soul Roadmap, met KvK-nummer 82790671, hierna ‘Soul Roadmap’ wil u hartelijk welkom heten op https://soulroadmap.com/. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Soul Roadmap kan de inhoud van de website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat u daarover bericht ontvangt. De inhoud van deze website is door Soul Roadmap zorgvuldig samengesteld, maar gebruik van de website is op eigen risico. Soul Roadmap zal zich naar haar beste vermogen inspannen om de inhoud van de website zo correct mogelijk te houden, maar staat er niet voor in dat haar website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie, dus ook het aanbod van diensten, kan fouten omvatten of achterhaald zijn. Soul Roadmap is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheid van (informatie op) deze website. Handelingen die u op basis van deze website of de door Soul Roadmap verstrekte informatie verricht, komen voor uw eigen rekening en risico. Op grond van die fouten of achterhaalde informatie, kan dus ook geen overeenkomst tussen u en Soul Roadmap tot stand komen. Als u een klacht heeft, dan hoort Soul Roadmap dat graag. Stuur uw klacht over de inhoud naar contact@soulroadmap.com.

U mag deze website gebruiken, maar u kunt geen aanspraak maken op Intellectuele Eigendomsrechten van Soul Roadmap of die van licentiegevers. Soul Roadmap behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de website voor. Het is niet toegestaan om inhoud van deze website op publiekelijke toegankelijke plaatsen te delen.

Soul Roadmap heeft geen vergunning en is niet geregistreerd bij AFM om financieel en beleggingsadvies te mogen geven. De content die in de online cursussen over investeren in crypto’s, nft’s en goud worden gedeeld is uitsluitend bedoeld voor algemene en educatieve doeleinden. Er wordt alleen algemene kennis en eigen ervaringen gedeeld, zodat u een goede basis heeft om zelfstandig een investeringsplan te maken afgestemd op uw eigen persoonlijke doelen en een veilige start kunt maken met investeren in crypto’s, nft’s en goud. De persoonlijke 1 op 1 sessies zijn uitsluitend bedoeld om vragen met betrekking tot de online cursus te beantwoorden en om eventueel feedback te geven op de opdrachten die u heeft gemaakt tijdens de cursus.

Soul Roadmap heeft een divers portfolio aan cryptocurrencies, nft’s en goud bezit en wijst u erop dat alles wat hierover geschreven of besproken wordt, kan leiden tot belangenverstrengeling. Soul Roadmap is ten allen tijde transparant en onpartijdig wanneer updates en ontwikkelingen met betrekking tot crypto’s, nft’s en goud worden gedeeld op de website van Soul Roadmap, op Social Media kanalen en in de besloten Crypto Clubhouse Community. Niets van deze content mag worden gezien als investerings-, financieel, juridisch, belastingtechnisch, regulerings-, of vergelijkbaar advies. Niks mag worden geïnterpreteerd als verzoek tot investeren in enige cryptocurrencies, nft’s en goud. Hierbij mag ook niks mag worden beschouwd als aanbeveling tot een investeringsstrategie of aanschaf.

Wanneer u overweegt om te investeren in crypto’s, nft’s en goud dient u dat alleen te doen met geld wat u bereid bent te verliezen. De kans is altijd aanwezig dat u uw geld kunt verliezen wanneer u investeert in crypto’s, nft’s en goud. U bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor de keuzes die u hierin maakt. Soul Roadmap kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Mocht het zo zijn dat Soul Roadmap per abuis uw auteursrecht geschonden heeft door het gebruik van artikelen of afbeeldingen, laat het Soul Roadmap weten via contact@soulroadmap.com.  Eventuele artikelen of afbeeldingen die het auteursrecht schenden, worden dan direct van de website verwijderd, zonder dat Soul Roadmap verplicht is tot enige schadevergoeding.

Hey!

Er liggen nog items in je winkelwagen. Komt het even niet uit? Vul dan hieronder je email in. Dan kun je op een later moment je bestelling afronden. Super handig toch!