Bouw  aan je financiële

onafhankelijkheid

Leer in 9 stappen hoe je investeert in zilver, goud en crypto’s.

Zodat je:

N

Vanuit een veilige omgeving investeert.

N

Met vertrouwen jouw eigen keuzes durft te maken.

N

Met concrete doelstellingen jouw dromen écht gaat realiseren.

Leer in je eigen tempo

Ondersteund met persoonlijke begeleiding

Onbeperkt support vanuit besloten community

Zelf  aan de slag ondersteund met een persoonlijke back-up

Je zoekt meestal alles graag zelf uit, maar met investeren in zilver, goud en crypto merk je dat het toch wel lastig is om hierin je weg te vinden.

Je hebt al wel wat zilver, goud of crypto gekocht, maar ondertussen heb je geen idee wat je nou eigenlijk aan het doen bent. Dat voelt niet helemaal lekker en je merkt dat je toch wel wat hulp kunt gebruiken.

Online worden er diverse crypto cursussen aangeboden, maar hierin mis je eigenlijk het persoonlijk contact.

Het zou fijn zijn als iemand je even op weg helpt en waarmee je kunt sparren als je vragen hebt.

Maar bij wie kun je dan terecht?

In je omgeving ken je wel wat mensen die ook wat crypto hebben, maar er is niemand die jou echt even kan helpen.

Ondertussen blijf je met vragen zitten:

M
Hoe kies ik de juiste crypto’s?
M
Hoe verspreid ik mijn risico’s?
M
Hoe kan ik koop- en verkoopmomenten inschatten?
M
Hoe kan ik toekomstige prijzen inschatten?
M
Hoe kan ik mijn crypto’s veilig bewaren?
M
Hoe kan ik een passief inkomen verdienen met crypto?

Hoe fijn is het als iemand even de tijd neemt om je hiermee op weg te helpen? Iemand waar je met al je vragen terecht kunt?

Ik help je stap voor stap op weg, zodat je volledig zelfstandig en met vertrouwen keuzes maakt die passen bij jouw persoonlijke investeringsstrategie.

Die FinFluencer op YouTube heb je straks niet meer nodig.

Ervaringen

Annelies

“Als je wilt leren over crypto en alles daarom heen en je dat ook wat spannend vindt, dan is Serena de persoon waarbij je moet zijn!

Ze is super deskundig maar weet ook in kleine stappen uitleg te geven over welke stappen je moet zetten en support je daarbij op een enthousiaste manier. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen en begint investeren een super leuk proces te worden!

Ik heb Serena ervaren als een uiterst deskundig persoon die weet aan te sluiten bij het niveau waar jij op zit. Ze creëert een vertrouwde sfeer waardoor het gemakkelijk is om je kwetsbaar op te stellen in je leerproces. Ze daagt je uit om zelf stappen te zetten en moedigt je daarbij aan zodat je in een fijne leermodus raakt.

Kortom ik kan iedereen aanbevelen om met Serena te gaan samenwerken!”

Anoniem

“Serena neemt je mee in de, voor velen, nieuwe wereld van de crypto. Als je geen ervaring hebt en door de bomen het bos niet ziet. Dan ben je bij Serena aan het goede adres! Ze predikt niet alleen, maar maakt het zelf ook waar. Zeker als je je zuurverdiende geld wilt beschermen kan Serena je goed op weg helpen.”

Sabrina

“De coachingsessies van Serena zijn een absolute aanrader voor wanneer je zelfstandig bezig wilt met het investeren in cryptocurrency. Ze weet de stof helder uit te leggen, geeft duidelijke feedback en denkt met je mee. Serena neemt alle tijd voor het beantwoorden van vragen, het bekijken van je zelfgemaakte technische analyses en is daarnaast ook eerlijk en realistisch in haar adviezen.

Ik weet nu wat ik aan het doen ben en wat logische vervolgacties kunnen zijn. Het is zaak om nu veel te blijven oefenen, maar met het materiaal van Serena weet ik zeker dat het gaat lukken.”

Hidde

Nadat ik zelf een beetje was vastgelopen in een voorzichtig begin met crypto-beleggen, heeft Serena mij weer op gang geholpen door mij de kennis te geven die ik nodig had om weloverwogen beslissingen te nemen in deze voor mij eerder soms verwarrende markt.  

Haar persoonlijke sessies hebben mij erg geholpen door de mogelijkheden overzichtelijk te maken. De geleerde vaardigheden helpen me van deze mogelijkheden gebruik te maken op een manier die zowel doordacht is als veilig.”

Janneke

Serena is een fantastische support wanneer je meer crypto ervaring wilt opdoen. Ze heeft mij geholpen om alles stapje voor stapje onder de knie te krijgen.

Ze is mega enthousiast en moedigt je vooral ook aan om alles zelf te leren, zodat je daarna ook zelfstandig en onafhankelijk vooruit kan. Een absolute aanrader”

Ruud

“Ik heb Serena leren kennen via een vriendin, nadat ik aangaf met crypto aan de slag te willen gaan.

Direct viel me op wat een onderzoek Serena heeft gedaan, dat ze op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en dus over enorm veel kennis beschikt.

Wat ik mooi vind aan Serena is dat ze op een rustige, open en eenvoudige manier kan uitleggen wat iets betekent en wat er allemaal speelt.

Geen snelle, schimmige, opdringerige wereld…..integendeel. Vanuit transparantie, rust en vertrouwen helpt Serena jou verder.

Ze stimuleert vooral om zelf onderzoek te doen, om er mee aan de slag te gaan, om zo jouw eigen financiële vrijheid te creëren, een echte aanrader voor wie serieus met crypto aan de slag wil.”

Ruud

“Ik heb Serena leren kennen via een vriendin, nadat ik aangaf met crypto aan de slag te willen gaan.

Direct viel me op wat een onderzoek Serena heeft gedaan, dat ze op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en dus over enorm veel kennis beschikt.

Wat ik mooi vind aan Serena is dat ze op een rustige, open en eenvoudige manier kan uitleggen wat iets betekent en wat er allemaal speelt.

Geen snelle, schimmige, opdringerige wereld…..integendeel. Vanuit transparantie, rust en vertrouwen helpt Serena jou verder.

Ze stimuleert vooral om zelf onderzoek te doen, om er mee aan de slag te gaan, om zo jouw eigen financiële vrijheid te creëren, een echte aanrader voor wie serieus met crypto aan de slag wil.”

Annelies

“Als je wilt leren over crypto en alles daarom heen en je dat ook wat spannend vindt, dan is Serena de persoon waarbij je moet zijn!

Ze is super deskundig maar weet ook in kleine stappen uitleg te geven over welke stappen je moet zetten en support je daarbij op een enthousiaste manier. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen en begint investeren een super leuk proces te worden!

Sabrina

“De coachingsessies van Serena zijn een absolute aanrader voor wanneer je zelfstandig bezig wilt met het investeren in cryptocurrency. Ze weet de stof helder uit te leggen, geeft duidelijke feedback en denkt met je mee. Serena neemt alle tijd voor het beantwoorden van vragen, het bekijken van je zelfgemaakte technische analyses en is daarnaast ook eerlijk en realistisch in haar adviezen.

Ik weet nu wat ik aan het doen ben en wat logische vervolgacties kunnen zijn. Het is zaak om nu veel te blijven oefenen, maar met het materiaal van Serena weet ik zeker dat het gaat lukken.”

Hidde

“Nadat ik zelf een beetje was vastgelopen in een voorzichtig begin met crypto-beleggen, heeft Serena mij weer op gang geholpen door mij de kennis te geven die ik nodig had om weloverwogen beslissingen te nemen in deze voor mij eerder soms verwarrende markt.

Haar persoonlijke sessies hebben mij erg geholpen door de mogelijkheden overzichtelijk te maken. De geleerde vaardigheden helpen me van deze mogelijkheden gebruik te maken op een manier die zowel doordacht is als veilig.”

Janneke

“Serena is een fantastische support wanneer je meer crypto ervaring wilt opdoen. Ze heeft mij geholpen om alles stapje voor stapje onder de knie te krijgen.

Ze is mega enthousiast en moedigt je vooral ook aan om alles zelf te leren, zodat je daarna ook zelfstandig en onafhankelijk vooruit kan. Een absolute aanrader”

Wat  is inbegrepen?

N
200+ pagina tellend Roadmap over investeren in zilver, goud en crypto’s. Dit is een zeer compleet en unieke kennisoverdracht van de afgelopen vijf jaar vormgegeven in een concreet stappenplan.
N
3 Sparringsessies van 60 minuten online via Zoom. Om al je vragen te beantwoorden en te sparren over jouw persoonlijke investeringsstrategie, het maken van technische analyses, automatiseren van investeringen en dynamisch inkomen opbouwen.
N
3 maanden toegang tot de besloten community, zodat je up to date blijft van de belangrijkste ontwikkelingen, mee kan liften op mijn analyses en je krijgt onbeperkt online support.

Én:

N
Krijg toegang tot de Money Management Matrix tool om stapsgewijs te bouwen aan je eigen vermogen. Dit is onderdeel van de Roadmap.
N
Krijg 3 maanden toegang tot de Crypto Profit Planner om het hoogste rendement te behalen met je investeringen. Met deze tool lift je mee op mijn eigen analyses. Dit is onderdeel van de community.

Je krijgt dit alles nu voor 599,-

Goed om te weten:

Ik geef geen financieel advies. Dit is een kennisoverdracht van mijn eigen opgedane kennis en ervaring van de afgelopen 5 jaar. Scroll door naar veelgestelde vragen voor meer info hierover.

Online leeromgeving

“Take responsibility for your finances or get used to taking orders for the rest of your life. You’re either a master of money or a slave to it. It’s your choice.”

– Robert Kiyosaki –

Voorkom 

Russische roulette

Je kunt natuurlijk op YouTube en online heel veel informatie vinden, maar helaas deelt niet iedereen met de juiste intentie deze kennis. Veelal speelt eigenbelang een hele grote rol.

Daarnaast zijn er ook veel oplichters actief en is het daarom ontzettend belangrijk dat je leert hoe je die er tussenuit filtert.

Ervaring van een klant:

“Met inmiddels meer dan 26.000 verschillende soorten cryptocurrencies is de kans dat je in de verkeerde crypto investeert heel groot. Je kunt je investeringskeuzes baseren op de informatie die je online vindt of op adviezen van YouTubers en vrienden. Maar hoe weet je dan zeker of je wel goed bezig bent? Dankzij Serena voel ik mij nu veel zekerder in de keuzes die ik maak.”

Wanneer je blindelings anderen volgt, kan het soms net lijken alsof je Russische Roulette aan het spelen bent. Het blijft een wilde gok, omdat je maar wat doet.

Heb je wel in de juiste zilver, goud of crypto geïnvesteerd? Is jouw crypto wel veilig op die cryptobeurs? Straks raak je nog al je zuur verdiende geld kwijt.

Dat is toch zonde?

Roadmap 

De Roadmap investeren in zilver, goud en crypto’s is opgedeeld in 9 stappen verdeeld over 5 fases en weerspiegelt exact welke stappen ik heb doorlopen tijdens mijn eigen leerproces. Zo help ik je stapsgewijs op weg om zelfstandig en vol vertrouwen je eigen keuzes te maken die bij jouw persoonlijke investeringsstrategie passen.

Je bewandelt dus écht jouw eigen pad. Je zit nergens aan vast en er wordt niet van je verwacht dat je ergens in dient te investeren.

Fase 1: Voorbereiding

Stap 1. Online beveiliging versterken

Wanneer je investeert in crypto’s ben je een geliefd doelwit bij hackers. Daarom is het van belang om als eerste je online beveiliging op orde te hebben.

Stap 2. Inzicht in je financiën en investeringsbudget bepalen.

Door inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven kun je jouw investerings-budget bepalen. Zo voorkom je dat je bij onverwachte financiële uitgaven genoodzaakt bent om met eventueel verlies je investeringen te verkopen.

Fase 2: Oriëntatie

Stap 3. Oriënteren crypto portfolio.

Er worden veel scams gepromoot door influencers op YouTube en in crypto nieuwsartikelen. Daarom is het belangrijk dat je zelf de juiste crypto’s leert kiezen en hoe je grondig achtergrond onderzoek doet.

Stap 4. Investeringsstrategie bepalen.

Ga je voor de lange termijn, korte termijn of een combinatie? Ook de fase van een marktcyclus kan bepalend zijn voor je strategie. Ontdek welke investeringsstrategie bij jou past.

Fase 3: Analyses maken

Stap 5. Technische analyses maken.

Ontdek hoe je eenvoudig het juiste koop- en verkoopmoment bepaalt door het maken van technische analyses. Zo voorkom je dat je vanuit emotie verkeerde beslissingen maakt.

Fase 4: Investeren

Stap 6. Investeren in crypto.

Leer niet alleen hoe je crypto’s koopt en verkoopt, maar ook hoe je jouw investeringen in crypto grotendeels automatiseert, zodat je niet continue je crypto’s in de gaten hoeft te houden.

Stap 7. Crypto’s veilig bewaren.

In cryptoland hoor je regelmatig “Not your keys, not your crypto”. Wanneer je jouw crypto bewaart op een cryptobeurs dan geef je het eigendom over jouw crypto’s uit handen aan een cryptobeurs. Daarom bewaren veel mensen hun crypto in een hardware wallet.

Stap 8. Dynamisch inkomen opbouwen.

Het is mogelijk om rentes te verdienen over een aantal crypto’s. Dit kan tussen de 0,5% tot wel 30% zijn. Zo kun je een dynamisch inkomen opbouwen.

Fase 5: Administratie

Stap 9. Belastingdienst.

Geen leuk onderwerp, maar wel noodzakelijk. Ontdek waar je op dient te letten bij je jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting.

Support via Zoom

Hoe weet je nou zeker of je het écht goed doet zonder dat je daar feedback op krijgt?

Tijdens de 1 op 1 sessies die online via Zoom plaatsvinden, ben ik jouw gids om je wegwijs te maken in de cryptowereld. Ik help je waar nodig en je kunt samen met mij sparren over de keuzes die je overweegt te maken. Zo kun je vol vertrouwen én onafhankelijk zelf jouw eigen pad bewandelen in de cryptowereld.

Er zijn 3 sparringsessies inbegrepen in het traject. Deze sessies worden tijdens het traject ingepland nadat je een aantal fases van de Roadmap hebt doorlopen.

Investeringsstrategie

1 uur sparringsessie over:

N
Hoe je de juiste crypto’s kiest voor jouw crypto portfolio.
N
Hoe je jouw risico’s het beste verspreidt.
N
Investeringsstrategie bepalen.

Analyses maken

1 uur sparringsessie over:

N
In welke fase van de crypto cyclus bevindt de markt zich.
N
Welke koerspatronen herken je bij de crypto’s van jouw portfolio.
N
Koop- en verkoopmomenten bepalen voor je crypto’s.

Investeren

1 uur sparringsessie over:

N
Hoe je jouw investeringen in crypto grotendeels automatiseert.
N
Hoe je jouw crypto’s veilig bewaart in een hardware wallet.
N
Hoe je een dynamisch inkomen opbouwt.

Community

De Community is alleen toegankelijk wanneer je het traject hebt gevolgd, zodat dit een veilige plek is waar iedereen terecht kan met zijn vragen.

Je wordt niet dagelijks overspoeld met tientallen berichten. Er is geen sprake van macho gedrag. Én je wordt niet verplicht om maandelijks een vast bedrag in specifieke crypto’s te investeren.

Deze community is bedoeld om je:

N
Onbeperkt online support te bieden via de chat.
N
Op de hoogte te houden van de belangrijkste ontwikkelingen.
N
Om je mee te laten liften op mijn eigen analyses, zodat je daar van leert.
Het Membership bedraagt € 25 per maand (incl. BTW) wanneer je na 3 maanden deelname besluit om Member te blijven van de community.
“Financial Freedom is available to those who want to learn about it and work for it.”
– Robbert Kiyosaki –

wat is mijn    Drive

Ik vind het belangrijk dat je niet langer meer afhankelijk bent van FinFluencers op YouTube, crypto communities en crypto nieuwswebsites.

De cryptowereld wordt daarnaast ook nog eens overspoeld met oplichters en duizenden nep cryptocurrencies. Hoe weet je of je wel in de juiste crypto hebt geïnvesteerd met meer dan 26.000 crypto’s? Slechts een handjevol zal echt succesvol zijn.

Met regelmaat zie ik berichten of video’s voorbij komen waarbij bij mij alarmbellen gaan rinkelen. Maar als je niet weet wat je doet, kun je ontzettend makkelijk van alles wijs worden gemaakt.

Je kunt door het blind opvolgen van adviezen al vrij snel duizenden euro’s kwijtraken.

Ik wil dat je daarom in staat bent om volledig zelfstandig en met vertrouwen jouw eigen keuzes maakt.

Investeren in zilver, goud en crypto is niet heel spannend en ook vrij makkelijk als je eenmaal door hebt hoe het allemaal werkt. Je hebt alleen iemand nodig die even de tijd ervoor neemt om je op weg te helpen.

Ervaringen

Wietske

“Serena heb ik ontmoet toen mijn nieuwsgierigheid naar het investeren in crypto’s net was aangewakkerd. Ik had mijn eerste coins gekocht, maar vervolgens had ik geen idee hoe ik verder kon gaan. In welke projecten kan ik investeren? Hoe bouw ik een goed portfolio op? En wanneer is het slim te verkopen?

Serena heeft het talent om je op een hele aardige en toegankelijke manier de uitleg te geven die aansluit bij de kennis die je hebt.

Ze nam mij als beginner serieus en leerde me om veelgebruikte termen in de crypto wereld te begrijpen, gaf uitleg rondom veiligheid en een basis waarmee ik technische analyses kon maken.

Hierdoor snapte ik beter wat ik aan het doen was en ontstonden er voor mij nieuwe en vooral meer bewuste overwegingen. Door de begeleiding van Serena ben ik het steeds leuker gaan vinden om met crypto’s bezig te zijn. Alle nieuwe vragen die op mijn pad komen kan ik aan Serena voorleggen en ik weet dat ze me altijd een stap verder brengt!

De vrolijke, professionele en vriendelijke hulp van Serena kan ik iedereen aanbevelen!”

Lourens

“Overweeg je om te gaan investeren in Crypto? Vraag je je af of je de crypto boot hebt gemist?

Of je nou met veel of weinig inleg wilt beginnen, Serena legt op een hele duidelijke manier uit hoe iedereen in crypto kan investeren.

Wat ik erg waardeer ik aan haar aanpak, is haar kennis, haar betrouwbaarheid en vooral haar algehele aanpak ten opzichte van de markt. 

Ze stimuleert je om goed na te gaan waar, hoe en wanneer je kunt investeren. Hierbij gaat ze niet voor de snelle risicovolle winsten, maar vooral voor de winst op de lange termijn.

Echt een aanrader!”

Anoniem

Investeren in crypto’s, nft’s en goud kan best spannend zijn. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen, welke bronnen betrouwbaar zijn en wie ik kon vertrouwen.

Het lijkt soms net het wilde westen. Dan is het best fijn als iemand met ervaring je stap voor stap op weg wilt helpen. Én het is helemaal geruststellend te weten dat je altijd een back-up hebt bij wie je met al je vragen terecht kunt.”

Dennis

“Al enige tijd speelde ik met het idee om te gaan investeren in Crypto, maar wist ik niet waar te beginnen en bij het horen van alle crypto termen werd het nog meer abracadabra en de drempel om te starten alleen maar hoger.

De kracht van Serena is dat ze in Jip en Janneke taal helder uitlegt hoe de crypto wereld eruit ziet en op welke wijze je het kunt gaan gebruiken. Hierbij doet ze geen loze beloftes, maar laat ze je op een praktische manier zelf ontdekken welke strategie bij jou past. Daarnaast staat ze altijd klaar om je vragen te beantwoorden en deelt ze al haar kennis.

Voor iedereen die onbekend is met crypto kan Serena helpen om je stap voor stap je eigen weg in de crypto wereld te ontdekken.

Wietske

“Serena heb ik ontmoet toen mijn nieuwsgierigheid naar het investeren in crypto’s net was aangewakkerd. Ik had mijn eerste coins gekocht, maar vervolgens had ik geen idee hoe ik verder kon gaan. In welke projecten kan ik investeren? Hoe bouw ik een goed portfolio op? En wanneer is het slim te verkopen?

Serena heeft het talent om je op een hele aardige en toegankelijke manier de uitleg te geven die aansluit bij de kennis die je hebt.

Ze nam mij als beginner serieus en leerde me om veelgebruikte termen in de crypto wereld te begrijpen, gaf uitleg rondom veiligheid en een basis waarmee ik technische analyses kon maken.

Hierdoor snapte ik beter wat ik aan het doen was en ontstonden er voor mij nieuwe en vooral meer bewuste overwegingen. Door de begeleiding van Serena ben ik het steeds leuker gaan vinden om met crypto’s bezig te zijn. Alle nieuwe vragen die op mijn pad komen kan ik aan Serena voorleggen en ik weet dat ze me altijd een stap verder brengt!

De vrolijke, professionele en vriendelijke hulp van Serena kan ik iedereen aanbevelen!”

Lourens

“Overweeg je om te gaan investeren in Crypto? Vraag je je af of je de crypto boot hebt gemist?

Of je nou met veel of weinig inleg wilt beginnen, Serena legt op een hele duidelijke manier uit hoe iedereen in crypto kan investeren.

Wat ik erg waardeer ik aan haar aanpak, is haar kennis, haar betrouwbaarheid en vooral haar algehele aanpak ten opzichte van de markt.

Ze stimuleert je om goed na te gaan waar, hoe en wanneer je kunt investeren. Hierbij gaat ze niet voor de snelle risicovolle winsten, maar vooral voor de winst op de lange termijn.

Echt een aanrader!”

Dennis

“Al enige tijd speelde ik met het idee om te gaan investeren in Crypto, maar wist ik niet waar te beginnen en bij het horen van alle crypto termen werd het nog meer abracadabra en de drempel om te starten alleen maar hoger.

De kracht van Serena is dat ze in Jip en Janneke taal helder uitlegt hoe de crypto wereld eruit ziet en op welke wijze je het kunt gaan gebruiken. Hierbij doet ze geen loze beloftes, maar laat ze je op een praktische manier zelf ontdekken welke strategie bij jou past. Daarnaast staat ze altijd klaar om je vragen te beantwoorden en deelt ze al haar kennis.

Voor iedereen die onbekend is met crypto kan Serena helpen om je stap voor stap je eigen weg in de crypto wereld te ontdekken.

virtueel Theetje

virtueel Theetje

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een goede klik met iemand te hebben, want dan behaal je vaak veel betere resultaten.

Laten we eerst vrijblijvend kennismaken en ontdekken of we een match zijn!

Je kunt in deze kalender een virtueel theetje met mij inplannen. Tijdens deze gratis kennismaking van 30 minuten:

  • Kun je jouw vragen stellen over het traject.
  • Gaan we ontdekken of ik jou kan helpen.
  • Kijken we of we een match zijn.

Veelgestelde vragen

Waarom geef je geen Financieel advies?
Financieel advies mag alleen worden gegeven door iemand of door een bedrijf dat een vergunning heeft bij de Nederlandsche Bank (DNB) of de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Een financieel adviseur is iemand die je helpt bij het vinden van de juiste financiële producten en financiële oplossingen. Hij of zij geeft advies op basis van jouw persoonlijke situatie.

Mijn expertise is het begrijpen van software, systemen, processen, onderzoeken en analyses maken op het gebied van crypto.

Als gids kan ik je hierbij op weg helpen, zodat je vol vertrouwen en onafhankelijk jouw eigen financiële pad leert te bewandelen.

Is fysiek afspreken ook mogelijk?
Nee dat is helaas niet mogelijk. Momenteel reis ik rond in een camper door Europa en geniet ik heerlijk van het vrije leven :).

Alles is heel makkelijk digitaal te bespreken. Hiervoor maak ik gebruik van Zoom, zodat we onze schermen kunnen delen en makkelijk met elkaar mee kunnen kijken.

Kunnen de sessies ook in de avond of in het weekend?
Ik begrijp dat je voorkeur uit gaat naar een avond of weekend. Maar hiervoor heb ik beperkte beschikbaarheid. In uitzondelijke gevallen kunnen we een avond/weekend sessie inplannen.

Dat is mogelijk op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond tussen 19:00 en 21:00 en op zaterdagochtend tussen 09:30 en 12:30.

Echter bereken ik daar wel een extra avond/weekend toeslag van 59,- (incl. BTW) per sessie voor.

Is het mogelijk om een losse sessie bij je te boeken?
Dat is mogelijk. Een losse sessie van 45 minuten bedraagt € 125,- (incl. BTW). Neem hiervoor contact met mij op via Whatsapp.
Kun je ook zonder het traject te volgen deelnemen aan de community?
Dat is in zeer uitzonderlijke gevallen mogelijk. Hiervoor maak ik alleen een uitzondering wanneer je via iemand die al Member is van de community wordt uitgenodigd.

Daarnaast maak ik graag eerst persoonlijk kennis met je om te kijken of je over de juiste basiskennis beschikt.

Met welke cryptobeurzen heb je ervaring?
Ik heb ervaring met Bitvavo, BTC Direct en Binance. Tijdens het Crypto Support Totaal traject worden alledrie de cryptobeurzen besproken.
Met welke Hardware wallets heb je ervaring?
Ik heb ervaring met de hardware wallet Ledger Nano X, Ellipal Titan in combinatie met een Ellipal Joy en Trezor T.

Heb je een andere hardware wallet? Dat is geen probleem, want de meeste hardware wallets werken grotendeels op dezelfde manier. Alleen de gebruikersinterface werkt vaak net even iets anders.

Er komen steeds meer hardware wallets op de markt waar je uit kunt kiezen. Maak hierin zelf een weloverwogen beslissing. Als je twijfelt zouden we dit ook tijdens een kennismaking even kunnen bespreken.

Waar kan ik een hardware wallet kopen?
Bij het kopen van een hardware wallet is het belangrijk dat je oplet dat de leverancier officeel de hardware wallets mag verkopen.

Dat is van essentieel belang, omdat er anders een kans bestaat dat je hardware wallet corrupt is. In dat geval heeft iemand gesjoemeld met een hardware wallet, zodat hij op afstand jouw crypto vanaf je hardware wallet kan stelen.

Ik heb mijn hardware wallet bij Coolblue gekocht.

Heb je ook ervaring met software wallets?
Ik heb ervaring met software wallets van Metamask, Guardawallet, Adalite, Phantom en Solflare. Daarnaast weet ik ook hoe je deze wallets kunt koppelen aan een hardware wallet om je crypto zo veilig mogelijk te bewaren.

Een software wallet is heel kwetsbaar en heel makkelijk te hacken en daarom maak ik in enkele uitzondelijke gevallen alleen gebruik van een software wallet.

Hey!

Er liggen nog items in je winkelwagen. Komt het even niet uit? Vul dan hieronder je email in. Dan kun je op een later moment je bestelling afronden. Super handig toch!