Leestips

Je kunt best veel “gratis” informatie online vinden, maar hoe weet je zeker dat die informatie klopt. Zijn de bronnen wel betrouwbaar? Ik las eerder niet zoveel boeken, maar de laatste tijd wel. Er zijn schrijvers die zodanig diepgaand onderzoek naar bepaalde thema’s hebben gedaan, waar je in werkelijkheid maar weinig over hoort. En dat heeft vaak een reden. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat veel belangrijke informatie over bepaalde thema’s heel bewust worden achtergehouden. Het is daarom aan jou en mij om daar zelf achter te komen. Hieronder geef ik een paar tips van boeken die ik zelf heb gelezen. Deze boeken hebben echt mijn ogen geopend.

De Big Reset

Willem Middelkoop waarschuwt al jaren dat het huidige financiële systeem op instorten staat. In het boek “De big reset” weet hij heel helder en in begrijpelijke taal uit te leggen hoe het financiële systeem al decennia lang tegen dezelfde problemen aanloopt. Hoe het financiële systeem wordt gemanipuleerd. En welke kant het op dreigt te gaan. De geschiedenis lijkt zich keer op keer in een cyclus van circa 100 jaar te herhalen en we bevinden ons nu aan het einde van zo’n cyclus. Ben jij je hiervan bewust? Dit boek zal je nieuwe inzichten geven, waardoor je beseft dat je beter niet al je geld bij een bank kunt bewaren. En dat het tijd is om te gaan zoeken naar alternatieven zoals bitcoin en goud.

Revolutie door schuld

Ik heb mij heel lang afgevraagd hoe het mogelijk is dat de rijken steeds rijker worden en de armen steeds armer. Rein de vries legt in zijn boek “Revolutie door schuld” uitgebreid uit hoe een kleine elite over de wereld heerst. Wie er tot deze elite behoren en hoe zij wereldwijd hun invloed uitoefenen op werkelijk alles. Op overheden, media, olie maatschappijen, energiebedrijven, verzekeringen, toeristische sector en zelfs scholen! Zijn boek is geschreven op basis van een eigen diepgaand onderzoek onderbouwt met sterke feiten. Het heeft onder andere mijn perspectief over de Overheid doen veranderen nu ik weet dat het slechts een elite uit de bankenwereld is die aan de touwtjes trekt. Mensen in mijn omgeving die dit boek ook hebben gelezen zeggen vaak als eerste reactie “Had ik dit maar tijdens mijn les economie of geschiedenis geleerd”.

Hey!

Er liggen nog items in je winkelwagen. Komt het even niet uit? Vul dan hieronder je email in. Dan kun je op een later moment je bestelling afronden. Super handig toch!