Crypto samenwerkingen met World Economic Forum en Europese Commissie.

door | 30 juni 2023

Ben jij je bewust van crypto samenwerkingen met het World Economic Forum aan CBDC’s en met de Europese Commissie aan een Europees digitaal paspoort?

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF), World Economic Forum (WEF), Overheden en centrale banken zien inmiddels in dat Bitcoin en Altcoins een bedreiging kunnen zijn voor hun eigen financiële systeem en dat ze de controle beginnen te verliezen. Daarom zijn ze nu druk bezig om in samenwerking met een aantal crypto bedrijven nieuwe systemen te ontwikkelen.

De officiële crypto partners van het World Economic Forum:

  • Hedera (HBAR)
  • Ripple (XRP)
  • Stellar (XRM)
  • Circle (USDC)

Je kunt op het internet zoeken naar bijvoorbeeld WEF Hedera en dan zie je bovenaan in het zoekscherm al een verwijzing naar het World Economic Forum.

Ripple is wel even belangrijk hierbij uit te lichten, want momenteel werkt Ripple al samen met meerdere centrale banken aan CBDC’s. Ripple vertelt er zelf ook over op hun eigen website.

Het World Economic Forum heeft ook een Crypto Sustainability Coalition opgericht. Deze coalitie bestaat uit 30 organisaties die er samen naar streven om regeringen beter te informeren over hoe zij cryptocurrencies en blockchain kunnen reguleren. Tot deze coalitie behoren ook een aantal bekende cryptocurrencies:

  • Avalanche (AVAX)
  • Circle (USDC)
  • Near Foundation (NEAR)
  • Ripple (XRP)
  • Solana (SOL)
  • Stellar (XRM)

En misschien heb je er al wat geruchten over gehoord. De Europese Commissie werkt aan een Digitale wallet die gekoppeld kan worden aan een:

De Europese Commissie werkt samen met de crypto IOTA (IOTA) aan een digitale ID en eHealth ID. Dit kun je ook duidelijk terugvinden op de website van IOTA zelf.

De reden waarom ik deze informatie met je deel is omdat ik het belangrijk vind dat je ervan bewust bent waar je in investeert. De meeste mensen hebben namelijk geen idee en volgen blind adviezen op van vrienden en FinFluencers op YouTube.

Je kunt met deze kennis dus bewust ervoor kiezen om hier niet in te investeren, omdat je niet achter de initiatieven en intenties van deze instanties staat.

Of je kunt ervoor kiezen om wel in deze crypto’s te investeren om je risico’s te spreiden. Er bestaan inmiddels meer dan 20.000 verschillende cryptocurrencies en slechts een handvol cryptocurrencies zal succesvol zijn.

Ik kies er strategisch voor om in een paar van deze cryptocurrencies te investeren, omdat de kans heel groot is dat deze cryptocurrencies zullen blijven bestaan. Daarnaast behoren een paar van deze cryptocurrencies tot één van de grootste Altcoins die op dit moment bestaan en dat betekent dat ze vaak als één van de eerste in prijs stijgen tijdens een nieuwe bullrun.

Op die manier kan ik mijn winsten sneller pakken en slim herinvesteren in cryptocurrencies die pas later een prijsstijging doormaken.

Wil je leren hoe je bewuster en slimmer kunt investeren?

Check dan het Financieel plan!

 

 

Lees ook

Je crypto’s op een cryptobeurs zijn niet van jou.

Je crypto’s op een cryptobeurs zijn niet van jou.

Crypto’s die je bewaart op een cryptobeurs zijn niet van jou. Hoe zit dat? In deze blog ontdek je waarom je beter niet je crypto op een cryptobeurs kunt bewaren en hoe je jouw crypto veilig en in eigen beheer kunt houden. Cryptobeurzen zijn toch de enige optie? Het...

Bescherm je online persoonsgegevens.

Bescherm je online persoonsgegevens.

Wist je dat grote techbedrijven zoals Facebook, Google en Microsoft derde partijen toestaan om jouw online persoonsgegevens, zoals chats, e-mails, afbeeldingen en video's in te kijken? Het wordt tijd dat we ons bewust worden van de gevolgen hiervan en actie...

Vergroot je helder bewustzijn met zuiver water.

Vergroot je helder bewustzijn met zuiver water.

Zuiver water verbetert je helder bewustzijn, maar helaas is het drinkwater in Nederland er slecht aan toe. Ik had al gehoord dat het Nederlandse drinkwater niet zo schoon is als we denken, maar toen ik ontdekte hoe slecht het er werkelijk mee gesteld is, was ik echt...

Hey!

Er liggen nog items in je winkelwagen. Komt het even niet uit? Vul dan hieronder je email in. Dan kun je op een later moment je bestelling afronden. Super handig toch!